Bosch Connected Car Service

 

Bosch Car Service Jan Wals en Allianz Global Assistance maken uw rijplezier compleet. Wij introduceren de Connected Car Service. Dit innovatieve systeem bestaat uit een slim kastje in de auto, dat is gekoppeld aan een smartphone applicatie en verzekering. Het systeem biedt hulp zodra dat nodig is en geeft handige informatie over de auto. Connected Car Service zorgt ervoor dat u onbezorgd op weg kunt gaan.

 

Hulp nodig?

Hulp bij pech > Via de app van Connected Car Service weten we waar u bent en wat er mis is met uw auto. Zo kunnen we u meteen helpen. Wij regelen direct dat u en uw auto naar de dichtstbijzijnde Bosch Car Service worden gebracht. Daarvan zijn er 380 in Nederland!

Hulp bij een ongeval > Ook al mankeert u zelf misschien niets, bij een ongeluk bent u toch even van slag. Dan is het geruststellend dat u via de app direct contact heeft met onze alarmcentrale. We kunnen snel de juiste hulp bieden: uw auto wegslepen, vervangend vervoer regelen. Net wat u nodig heeft.

Gestolen auto volgen > Is uw auto gestolen, druk dan in de app op de button ‘mijn auto is gestolen’. De alarmcentrale komt meteen in actie. Uw auto wordt gevolgd, om deze zo snel mogelijk terug te vinden. In sommige gevallen waarschuwt het systeem ook zelf de alarmcentrale.

 

In nood? We helpen meteen

Noodoproep > Onze alarmcentrale wordt automatisch gealarmeerd als u een (ernstig) ongeval is overkomen waar ambulance en politie bij nodig zijn. Een zeer waardevolle service, want in zulke noodsituaties is het heel goed mogelijk dat u zelf even van de kaart bent. Er wordt onmiddellijk contact met u opgenomen en het systeem weet waar u zicht bevindt. Uiteraard kunt u ook zelf alarm slaan, als u hulp nodig heeft. Bijvoorbeeld als u onwel bent geworden. Onze alarmcentrale kan hulpdiensten naar u en uw auto leiden. Dat scheelt kostbare tijd, in gevallen waar elke seconde telt.

 

Nu nog slimmer navigeren

Bosch car service vinden >  Er zijn in Nederland al 380 Bosch Car Service bedrijven. Er is er dus altijd één bij u in de buurt. Via de app op u smartphone vindt u binnen enkele seconden de Bosch Car Service dicht bij u in de buurt. Dat is makkelijk thuis en onderweg.

Belangrijke adressen bij u in de buurt > U staat bijna zonder benzine, maar waar is een tankstation? Of waar vindt u een boedelbakverhuur? Bij dat soort vragen opent u de Connected Car Service app. De kaart wijst u direct de weg.

Waar is mijn auto? > Het overkomt ons allemaal wel eens: de auto parkeren en dan vergeten waar precies. Zeker in een vreemde stad is dat zo gebeurd. U hoeft niet langer te zoeken. U opent de app en ziet op de kaart waar uw auto precies is.

scannen0004.jpg

 

 

 

Alles over uw auto op een rij

Elke rit inzichtelijk >  ‘Hoe rijd ik eigenlijk?’ ‘Wanneer ging ik ook alweer waarheen?’ Op dat soort vragen geeft de Connected Car Service app het antwoord. Ook ideaal om privé – en zakelijke ritten uit elkaar te houden.

Technische informatie over uw auto > De technologie in de Connected Car Service houdt voortdurend de conditie van u automotor in de gaten. Zo heeft u steeds up-to-date informatie over de technische staat van uw auto. De app waarschuwt u, en geeft de vakmensen bij Bosch Car Service precies de juiste informatie om te voorkomen en te herstellen.

Ongevalsrapportage >  Na een ongeluk is het lastig om na te vertellen wat er nu precies gebeurde. Hoe Hard reed u? Remde u op tijd? In de app kunt u een rapport opvragen waar u het allemaal exact terugvindt: de cruciale seconden voor, tijden en na de klap. Dat kan zeer van pas komen als de schuldvraag speelt!

Nooit meer een onderhoudsbeurt vergeten > Onderhoud is het behoud van uw auto. Maar het kan zomaar aan uw aandacht ontsnappen. De app waarschuwt u en uw Bosch Car Service op tijd. Zo kunt u tijdig een afspraak maken met uw Bosch Car Service, voor uw servicebeurt. En ontsnapt het dan toch nog aan uw aandacht? Dan kan uw Bosch Car Service contact met u opnemen voor een afspraak

.scannen0001.jpgscannen0003.jpg