N360.1

 N360.1 B.jpg

 

Merk: Qwic
Type: N360.1
Prijs: € 2199,00 vanaf
   basisprijs
Actieradius:  tot 160 km.
Vermogen: 250w
Aantal standen:  8
Oplaadtijd: 4-6 uur
Afneembare accu: Ja
Type accu: Lithium-ion
   
Framehoogte: D: 50,53,
  H: 54,
Wielmaat: 28"
Dichte kettingkast: Ja
Opvouwbaar: Nee
Versnellingen: NuVinci N360

 

Dankzij de N360 heeft de N360.1 elektrische fiets een geruisloos, comfortabel en onvergelijkbaar rijgevoel. Met 360 graden schakelbereik kan je traploos schakelen; de ideale aandrijving voor mensen die zoeken naar een soepeler, eenvoudiger en plezieriger rijgedrag passend bij de krachtige elektrische ondersteuning van de e-bike.

Door één vakman met de hand vervaardigd aluminium frame. Elk frame wordt uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen. De bekabeling is weggewerkt door het frame en de lasnaden zijn met behulp van ‘smooth welding’ weggewerkt. Tot slot is het handgemaakte frame verder verfraaid met ingelegde logo’s en geïntegreerde kabelgeleiders voor een luxe uitstraling.

De QWIC premium series zijn voorzien van tweewiel aandrijving. De krachtige 36V ULF+ motor ondersteuning in het voorwiel en de trapaandrijving in het achterwiel zorgen voor een gebalanceerde gewichtsverdeling en comfortabel rijgedrag. Dit zorgt samen met de speciaal voor elektrische fietsen ontwikkelde Schwalbe Energizer banden voor perfecte tractie en grip. Dankzij het accukeuze systeem is een bereik mogelijk tot 160 km fietsplezier op 1 accu.

De 36V accu gebruikt dezelfde Li-ion NCM celtechnologie als de modernste elektrische auto’s. Hij is gemakkelijk uitneembaar en heeft een USB aansluiting. Dankzij het Smart BMS is de accu uitleesbaar. De accu is tevens voorzien van One-Key ART approved security waarmee de accu en de fiets met eenzelfde sleutel beveiligd zijn tegen diefstal.

De N360.1 premium elektrische fiets is voorzien van Full-LED verlichting. Dankzij de bijzondere technologie verbruikt de verlichting een minimale hoeveelheid energie. De LED-verlichting zorgt voor een daglichtachtige verlichting. Het achterlicht zit tevens verwerkt in de accu en is vanaf het display te bedienen.

verkrijgbaar in de kleur dark antracite.

Fietsverzekering bij Jan Wals

 

Verzekering

3 jaar

5 jaar     

Diefstal

    €185

    €230

Casco

    €205

    €285

Garantie

    €245

    €430

 

Prijs van verzekering kan bij extra accesoires of opties veranderen.

Proefrijden of meer informatie? Kom lang of neem contact op.