Elektrische fietsen en scooters

Hier vind u een link naar onze Speurders pagina waar u onze nieuwe en gebruikte elektrische fietsen kunt vinden. Ook vind u hier de oudere modellen die overigens wel nog nieuw zijn.

Bent u op zoek naar een elektrische scooter dan kunt u ook op onze Speurders pagina terrecht.

Duurzame mobiliteit bij Jan Wals

QWIC is opgericht in 2006 door Michiel Hartman en Taco Anema. Een fietstocht van Beiroet naar Beijing zorgde voor de inspiratie om QWIC op te zetten. Beide oprichters kennen elkaar van de Technische Universiteit Delft. Met die universiteit werken ze nog steeds nauw samen.

Mobiliteit is één van de belangrijkste behoeften in onze westerse samenleving. De toenemende vraag naar mobiliteit veroorzaakt in en rondom de grote steden verkeers- en parkeerproblemen. Dit vergroot de druk die op het milieu komt te liggen. De milieu-eisen worden strenger en de fossiele brandstoffen schaars en duur. Dit biedt kansen voor de ontwikkeling van duurzaam, persoonlijk transport.

Jan Wals car service is een offciële dealer en kan u een wijd aanbod presenteren. Hieronder vind u ons wijde aanbod in elektrische fietsen. Bent u geinterreseerd? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs.